☘️شرح جلسه‌ی دوم☘️


دانشگاه Leuven مرداد 31, 1399 دقیقه مطالعه
iOS 14

به قلم فرشته

سلام و شب‌بخیر به همه☘️
و اما شرح مختصری از جلسه‌ی دوم

حاضرین: الهام، نگین، صبا، آیدا، مسعود، سعیده، سروش، مهسا، فرشته

📚 الهام برامون از کتاب «فلسفه‌ی تنهایی» اثر لارسن اسونسن گفت:
⚘ اینکه کتاب هشت فصل داره، هر فصلش با یه پاراگراف از آثار مهم یا نقل‌قولی از شخصیت‌های مهم شروع میشه.

⚘ بطورکلی منظور کتاب از تنهایی اون تنهاییِ توأم با حس منفی و درد و رنجه نه مثلا خلوت و تنهاییِ خوب. تعاریف مختلفی از تنهایی وجود داره. اینکه تنهایی از نوع حس (feeling) هست یا عاطفه و هیجان (emotion) و ‌یا حتی حالت (mood) که (اگه درست خاطرم باشه) کتاب نهایتاً نظر به emotion داره. تعریفی که من یادم موند این بود که تنهایی به کیفیتِ روابطی که آدم داره وابسته است، یعنی الزاماً کسی که دورش شلوغه نمیشه گفت تنها نیست و همینطور کسی که بصورت فیزیکی تنهاست نمیشه گفته حس تنهایی داره.

⚘ ولی از عناوین و تعاریف که بگذریم در حالت کلی، انسان تا حدودی اختیار داره روی احساسات و عواطفش، اینکه میگیم «تا حدودی» اینجا منظور تنهاییه و اینکه این شمایید که تعیین می‌کنید در شرایط و موقعیتِ خاصی، به چه اندازه حسِ تنهایی کنید و چقدر تنهاییتون عمیق باشه.
⚘ پرسشنامه‌های مختلفی هست برای اینکه مشخص کنه یک نفر چقدر تنهاست و براساس این پرسشنامه‌ها یه سری آمار و ارقام وجود داره که توی کتاب هم هست ولی جامعه آماری‌ها خیلی جامع نیست و خیلی نمیشه استناد کرد ولی بهرحال از این آمار اینطور پیداست که خانم‌ها بیشتر از آقایون تنهایی رو تجربه می‌کنند. اینجا برون‌گرا و درون‌گرایی مطرح شد و‌ بحث شد که تیپ شخصیت چقدر میتونه تاثیر داشته باشه روی این موضوع.
⚘ فصل سوم در مورد اینه که چه کسانی تنها هستند که اینجا یه سری ویژگی‌ها یا نمودهای رفتاری برشمرده شد از آدمایی که تنها هستند (تأکید کنم که منظور تنهایی فیزیکی نیست). مشخصه‌ی بارز این آدما اینه که بقیه‌ی آدما و محیط بیرون و جامعه رو خطرناک می‌دونند و این احساس خطر بطور پیوسته دامن میزنه به حس تنهاییشون و در نهایت اونها رو سوق میده به دو شخصیت در دو سر یک طیف؛ یکی آدمایی که خودشون رو کمتر و کم‌ارزش‌تر از بقیه می‌دونند و دیگری آدمایی که دچار خودشیفتگی میشند و بقیه رو در حد خودشون نمی‌دونند.

من همینجا از طرف همه تشکر کنم از الهام‌
@kindacomplicated
واقعاً لذت‌بخش بود گوش دادن به صحبت‌هات، دقتت، پرانرژی بودنت، امانت‌داریت در انتقال درست مطالبی که خونده بودی و ….دمت گرم😎🙏

📚 در مورد کتاب «هنر شفاف اندیشیدن» فرصت نشد صحبت کنیم ولی هفته‌ی آینده از ادامه‌ی خطاها، بیست خطا رو قرار گذاشتیم که درموردشون صحبت کنیم. یعنی خطای دهم تا خطای سی‌ام.
پی‌دی‌اف کتاب هم مسعود لطف کرد روی گروه گذاشت (من ببینم بهونه‌ی دیگه‌ای دارید🤨😄)

🎭 پیشنهاد نمایشنامه‌خوانی بررسی شد، کسانی که پایه هستند تا الان:
مهسا، الهام، صبا، فرشته، سروش، مسعود
قرار شد برای انتخاب نمایشنامه رأی‌گیری انجام بشه.

نظرات و پیشنهادات:
سروش خطاب به فرشته: خلاصه‌هایی که میفرستادی خوب بود، ادامه بده.

فرشته در جواب: عکس‌العمل نشون نمیدید من انگیزه ندارم، اگه قرار بود فقط محتوا تولید کنم برای خواننده میرفتم کانال میزدم خببببب😄😄

جمع: هفته‌ی بعد جلسه خواهیم داشت😊😇

☘️🍀ممنون از همگی🍀☘️

#Meeting_minutes

برچسب‌ها :

دیدگاه شما

0 دیدگاه